Tot je Dienst

Jij vraagt, ik schrijf. kneitergoed.

Journalist

Verandering van spijs doet eten. Daarom schrijf ik als journalistiek omnivoor over alles en kun je me inzetten voor de hele rataplan: van nieuwsbericht tot reportage.

Als nieuwsgierig aagje schrijf ik met veel plezier voor uiteenlopende opdrachtgevers, maar sport, reizen en recreatie zijn stiekem mijn favoriete onderwerpen.

Gooi dus zeker een balletje op als je een journalistieke klus hebt liggen. Ik maak er graag werk van.

Mijn universitaire achtergrond en jarenlange ervaring krijg je er gratis bij.

Tekstschrijver

Wil jij een knallende tekst die van het scherm afspat? Zo eentje die sprankelt van kop tot staart? En ook nog eens op jouw lijf geschreven is?

Regel ik voor je.

Ik luister naar jouw wensen, formuleer vlot lopende zinnen en schrijf een verhaal dat leest als een trein.

Zeg ik. Belangrijker is dat jij dat ook vindt. Daarom zet ik na een eventuele correctieronde de puntjes op de i en is de klus geklaard.

Webredacteur

Vullen die site! Klinkt simpel, is het niet. Elke dag moeten er duizend dingen gebeuren en voor je het weet kom je handjes en tijd te kort.

Geen probleem: ik steek mijn handen graag uit de mouwen voor je.

Ik ben een ervaren webredacteur en of het nu gaat om websitemigraties of zoekmachinevriendelijke teksten: ik ken de online klappen van de zweep. Precies wat jij nodig hebt.

Copywriter

Dus jij wilt commerciële teksten die overtuigen. Teksten die zo wervend zijn, dat jouw klanten direct in actie komen. Teksten waardoor jouw product of dienst als een raket gaat.

Nou, dan lanceer ik je toch.

Dankzij mijn verleden als (online) marketeer bij de ANWB en vlotte schrijfstijl maak ik van deze communicatie- en marketingmix de perfecte cocktail. Altijd passend bij jouw merk of bedrijf en altijd zoekmachinevriendelijk.

zij gingen jou voor

EREGALERIJ