Diensten

Jij vraagt, ik schrijf. Scherp, vlot en fris.

Journalist

Van nieuwsberichten tot reportages en interviews; ik doe de hele rataplan. Als journalistiek omnivoor klim ik graag in de pen, maakt niet uit waar het over gaat. Hoewel, sport en reizen zijn stiekem mijn favoriete onderwerpen.

Tekstschrijver

Wil jij een lekkere tekst die van het papier of scherm afspat? Maar blijven je vingers boven het toetsenbord hangen? Een bekend probleem. De oplossing: c'est moi. Ik luister naar jouw wensen, formuleer vlot lopende zinnen en zet tot slot de puntjes op de i.

Webredacteur

Vullen die site! Maar hoe? Er komt veel bij kijken: kennis van CMS, usability, social, SEO‚Ķ Gelukkig ben ik een ervaren webredacteur. Van websitemigraties tot zoekmachinevriendelijke webteksten: ik ken de online klappen van de zweep.

Copywriter

Copywriting is meer dan alleen schrijven. Concepten bedenken, ideeën spuien en campagnes ontwerpen: de tekst is slechts het slotstuk. Met mijn verleden als (online) marketeer bij de ANWB en mijn liefde voor het schrijven maak ik van deze communicatie- en marketingmix de perfecte cocktail.

Zij gingen jou voor

Klanten